Uutuustuote: Okalux-eristyslasit

- täydellinen yhdistelmä energiatehokkuutta, luonnonvaloa ja estetiikkaa 

Kapilux, Cite du Surf, ©Fernando-Guerra, | FG+SG © Okalux GmbH

Kapilux, Cite du Surf, © Fernando Guerra | FB+SG © Okalux GmbH

Okalux-eristyslasit hyödyntävät optimaalisesti luonnonvaloa, minkä johdosta tuotteet ovat erittäin energiatehokkaita ja tekevät rakennuksen sisäilmastosta ja valaistuksesta miellyttävän. Okalux-eristyslasin välitilaan on sijoitettu erilaisia lisäominaisuuksia tuova lisäosa, kuten metalliverkko, kiinteät kaihtimet, kapillaarikenno tai puusäleikkö. Näiden ansiosta luonnonvalon määrä ja kokonaisenergianläpäisy rakennukseen voidaan määritellä käyttäjälähtöisesti.

Useat Okalux-eristyslasit toimivat auringonsuojaominaisuuksien osalta suuntaselektiivisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että ne suojaavat auringon lämpökuormalta ja häikäisyltä riippuen auringon sijainnista kaikkein tehokkaimmin silloin kun aurinko on korkealla ja päästävät paremmin suoraa luonnonvaloa ja lämpöä auringon ollessa matalalla. Esimerkiksi Okasolar-laseilla, jossa on integroidut kiinteät kaihtimet, päästään jopa 0,1 g-arvoon.

Okalux HPI koostuu eristyslasin välitilaan asennetusta tyhjiöeristyspaneelista ja se voidaan yhdistää useimpiin Okalux-eristyslaseihin. Tyhjiöeristyspaneeli mahdollistaa erinomaisen lämmöneristyksen (U-arvo jopa 0,11) hyvin kapeissa 40mm eristyslasipaketeissa.

Tutustu tarkemmin eri Okalux-eristyslaseihin tästä. 

 Okalux-eristyslasi kapillaarikennolla

Okatech-eristyslasi metalliverkolla, kupariOkawood-eristyslasi puusäleikölläOkasolar-eristyslasi integroiduilla kiinteillä kaihtimillaOkalux HPI yhdistettynä Okatech:iin