UUTUUSTUOTE: SDL ACUBIS LASITERASSIJÄRJESTELMÄ


Avara, tyylikäs ja eläväinen tasakattoinen lasiterassi osana talon arkkitehtuuria seinäliitoksella tai omana kantavana rakenteena


lasiterassi, SDL Acubis


Solarluxin SDL Acubis lasiterassijärjestelmässä on eristämätön alumiiniprofiili, jossa on sisäiset rakenteelliset vahvistukset. Solarluxin SDL Acubis lasiterassijärjestelmä soveltuu käytettäväksi avoimissa, osittain suljetuissa, täysin suljetuissa lasikatoksissa sekä eristämättömissä lasitaloissa. Ominaista tässä lasiterassijärjestelmässä on vain 2° kattokaltevuus, mikä ohjaa sadevedet kätevästi pois katon alueelta. Kattokorkeutta ei näe paljaalla silmällä, joka tekee terassista visuaalisen ja näyttävän tasakattoisen lasiterassin. Tasainen, yksiosainen seinäliitos takaa visuaalisen valoisuuden ja mahdollistaa myös yksinkertaisen asennuksen työmaalle.


SDL Acubis lasiterassijärjestelmä antaa erilaisia mahdollisuuksia ajattoman ja tyylikkään lasiterassin toteutukseen, joko integroituna olemassa olevan talon arkkitehtuuriin seinäliitoksella tai omana itsensä kantavana rakenteena. Lasiterassiin on mahdollista tuoda tunnelmalliset ja tyylikkäät valaistukset, joka tuo esille terassin rakennetta sekä terassiin on saatavilla auringonsuoja ratkaisuja (optio).


lasiterassi, SDL Acubis


Tutustu lisää tuotteeseen tästä.