SageGlass -julkisivulasi

- elektrokromaattinen SageGlass on julkisivulasirakentamisen kirkkain tähti

Vitrean toimittama elektrokromaattinen SageGlass on alansa johtava arkkitehtoninen lasituote. SageGlass-ohjausjärjestelmä optimoi elektronisesti päivänvalon määrän tilanteen mukaan vähentäen samalla lämpösäteilyä ja häikäisyä. Pienempi lämpösäteily vähentää myös huomattavasti tilojen jäähdytyksen tarvetta. Kaikki tämä onnistuu ilman arkkitehtuuria tai läpinäkyvyyttä häiritseviä kaihtimia tai säleikköjä.​

Esteettinen ja monipuolinen ratkaisu
SageGlass on myös erittäin energiatehokas. Sen U-arvo on jopa ≤ 0,6 ja energianläpäisy voidaan haluttaessa pienentää jopa kolmeen prosenttiin. Lämpösäteilyn vähetessä myös tilojen jäähdytyksen tarve pienenee oleellisesti.  SageGlass mahdollistaa myös isot ruutukoot, maksimikoko 1524 x 3048 mm. SageGlass on saatavana joko 2K- tai 3K-lasituksena, eri kokoisina sekä useissa väreissä ja muodoissa. Lasitus soveltuu useimpiin karmijärjestelmiin. SageGlass on helppohoitoinen ja hygieeninen vaihtoehto vaativiin arkkitehtonisiin lasituksiin.


Helppokäyttöinen ohjausjärjestelmä
SageGlass-ohjausjärjestelmässä lasien valonläpäisyä voidaan säädellä portaattomasti 1-60 % välillä. Helppokäyttöinen ohjausjärjestelmä toimii joko manuaalisesti tai automaattisesti, jolloin ohjaustoiminnot voidaan säätää asiakkaan toiveiden mukaan tarkoitukseen sopivaksi etukäteen. Uuden mobiilijärjestelmissä toimivan ohjausjärjestelmäapplikaationsa ansiosta järjestelmää voi myös ohjata langattomasti. Saatavana on myös SageGlass Unplugged, joka toimii aurinkoenergialla.


SageGlass-ohjausjärjestelmä mahdollistaa joko koko lasituksen, julkisivun, lohkon tai ruudun tummentamisen tarpeen mukaan.  Myös yksittäistä ruutua voidaan tummentaa ”sektoreittain”.

Esimerkkikohteita

SageGlass soveltuu erinomaisesti esimerkiksi julkisiin tiloihin tai toimistoihin, joissa kaihdin- ja säleikköratkaisut ovat haastavia toteuttaa – varsinkin isoissa lasipinnoissa.