Kirjasto

Vision Control -eristyslasi

Vision Control on kaksinkertainen eristyslasi, jonka välitilaan on sijoitettu portaattomasti säädettävä sälekaihdin. Kaihdinsäleikköä voidaan ohjata joko manuaalisesti tai moottoroidusti. Vision Control -lasissa ei ole ohjauslankoja tai muita herkästi kuluvia osia, joten lasi on täysin huoltovapaa ja soveltuu käytettäväksi kaikkein vaativimmissakin käyttökohteissa.


Vision Control -lasit tarjoavat säädettävän näkö- ja häikäisysuojan hygieenisessä, kompaktissa muodossa. Välitilaan sijoitettu kaihdinsäleikkö suojaa auringon lämpösäteilyltä erittäin tehokkaasti.


Vision Control -laseja toimitetaan kahta perustyyppiä. Vision Control Standard (standardipaksuus 63 mm, ilmaväli 51 mm) ja Vision Control Mini (standardipaksuus 33 mm, ilmaväli 25 mm). Kaihdinsäleikköjen materiaali on pursotettua alumiinia. Sisäkäytössä kaihdinsäleikön väri on vapaasti valittavissa valmistajan värikartan mukaan. Ulkokäytössä on valittavana 2 väriä: valkoinen ja metallin harmaa.

KÄYTTÖKOHTEET

Vision Control -lasit soveltuvat erinomaisesti lasikatteisiin ja muille vinoille pinnoille ilman pelkoa toimintahäiriöistä. Jäykkärakenne on käytännöllisesti katsoen meluton ja erittäin toimintavarma avautuvissa rakenneosissa, esimerkiksi ovissa, joissa rakenteeseen kohdistuu suuria liikkeen aiheuttamia rasituksia.