Alpolic-komposiittilevyt

Alpolic-komposiittilevyt taipuvat helposti haluamiisi muotoihin. Pinnan tasaisuus ja poikkeuksellinen rakenne sekä maalaustekniikka takaavat ensiluokkaisen lopputuloksen yhdessä BWM-taustakiinnitysjärjestelmän kanssa. Levyjä on saatavilla useilla eri metallipinnoilla sekä eri väreillä.


Pintamateriaaleina on saatavilla alumiinia (ACM), kuparia (CCM), ruostumatonta (SCM) ja sinkittyä terästä (ZCM) sekä titaania (TCM). Levyistä voidaan työstää yksilöllisiä muotoja ja myös suuret levykoot ovat mahdollisia. Useiden eri väri-, pintamateriaali- sekä kokovaihtoehtojen ansiosta vaativatkin projektit onnistuvat.


Alpolic A2 -alumiinikomposiittilevy on valmistettu erityisen paloturvallisella välimateriaalilla täyttäen vaativimmatkin paloluokat toisin kuin useimmat muut markkinoilla olevat alumiinikomposiittilevyt. Innovatiivisen maalausmenetelmän (Lumiflon) ansiosta on mahdollista toteuttaa lähes rajaton määrä eri sävyjä eri kiiltoasteella (15-80%). Levyjen pinnoitteet kestävät ankarissakin olosuhteissa säilyttäen värinsä ja kiiltonsa.