BWM-kiinnitysjärjestelmä

BWM Dubel und Montagetechnik GmbH on taustatuulettuvien kiinnitysjärjestelmien edelläkävijä Euroopassa. Tästä on osoituksena yli 80 patenttia, yli 400 tuotetta ja useampia ratkaisumalleja hyvän lämmöneristyskyvyn saamiseksi esim. passiivienergiarakennuksiin.


Taustatuulettuva julkisivu on energiataloudellinen ratkaisu. Monikerroksisen rakenteensa ansiosta se minimoi lämpötilakuormitusta ja pitää rakenteet kuivina ilman kiertäessä julkisivumateriaalin takana. Tuulettuva julkisivu suojaa sään vaikutuksilta ja pidentää rakennuksen käyttöikää. 


Vahvan insinööriosaamisen ja jatkuvan kehitystyön ansiosta, BWM tarjoaa kestäviä, turvallisia, energiaa säästäviä ja laatusertifikoituja ratkaisuja erilaisten julkisivumateriaalien kiinnittämiseen. Tuotteet valmistetaan Saksassa ja täyttävät vaativammatkin määräykset.


BWM valmistaa lukuisia eri kiinnitysjärjestelmiä ( alum/rst) lähes kaikentyyppisille julkisivutuotteille. Järjestelmiä voidaan myös yhdistää tarpeen mukaan, jolloin puhumme ns. hybridijärjestelmästä.


Tekninen suunnittelumme yhdessä päämiehemme kanssa takaavat korkeatasoiset, laadukkaat ja yksityiskohtaiset suunnitelmat vaativiinkin kohteisiin. Yksillöllinen suunnittelu perustuu pitkäaikaiseen kokemukseen, ammattitaitoiseen insinööriosaamiseen ja haluun toteuttaa innovatiivisia ja arkkitehtoonisesti näyttäviä detaljeja - laadukasta rakentamista ilman kompromisseja. 


Tekninen suunnittelumme käsittää julkisivulevyjen ja taustarakennejärjestelmien mitoitukset ja detaljisuunnittelun. Suunnittelun pohjana käytetään kohteen arkkitehti- ja rakennesuunnitelmia (.dwg), joiden pohjalta laaditaan yksityiskohtaiset tuotantosuunnitelmat, massalaskelmat sekä staattiset laskelmat (Eurocode SFS-EN 1991 1-4).