Valmiit lasitiilituotteet

- helpottavat rakennusurakkaasi


Vitrean asennusvalmiit lasitiilielementit ovat vaivaton vaihtoehto korkealaatuisten lasitiilirakenteiden toteuttamiseen sisä- ja ulkotiloissa. Laajasta mallistosta löytyy lasitiilet erilaisiin asennuspaikkoihin.

Vitrea valmistaa lasitiilielementit asiakkaan toiveiden mukaan. Elementit valmistetaan käyttämällä Vitrean kehittämää menetelmää, joka takaa laadukkaan ja kestävän lopputuloksen ja on puolueettomien tutkimuslaitosten testaama.

Elementtilohko kiinnitetään sitä varten mitoitettuun aukkoon kiilojen avulla, minkä jälkeen asentajan tehtäväksi jää ainoastaan reunasaumojen täyttö ja viimeistely. Usein valmiita elementtejä käytetään lasitiili-ikkunoissa ja suihkuseinissä.


Aquablock-suihkuseinä

- suunnittele mieleisesi


Asennusvalmis Aquablock-suihkuseinä on kätevä ratkaisu kaikkiin pesutiloihin. Se on tyylikäs ja kestävä lasitiiliseinä, joka on helppo itse asentaa paikoilleen. Vakiomittaisena suihkuseinää toimitetaan ko'oissa 600x1920x80mm (3x10 lasitiiltä) ja 790x1920x80mm (4x10 lasitiiltä).

Suihkuseinä asennetaan piilokiinnityksellä suoraan seinään alumiinisesta kiinnitysprofiilista. Kysy väri- ja kuviovaihtoehdoista!

Referenssit