Turvalasit

- korkean turvatason erikoislasit turvaavat henkilö- ja omaisuusvahingoilta

Vitrea Oy toimittaa markkinoiden laajimman valikoiman CE-merkittyjä ja testattuja murronsuoja-, luodinsuoja- ja räjähdyksensuojalaseja.

Korkean turvatason erikoislaseja toimitetaan vakiona normaalilla float-lasilla, mutta niitä on saatavana myös erittäin kirkkaalla Diamant-lasilla. Diamant-lasi on rautaoksidivapaa lasi, joka on huomattavasti kirkkaampi kuin perus float-lasi.
 

Kaikki turvalaseja toimitetaan myös erityislasiversioina, joissa turvalaseihin on mahdollista yhdistää muita toiminnallisuuksia, kuten parannettu lämmön- ja ääneneristys* ja auringonsuoja.
 

Murron- ja luodinsuojalaseja on myös on saatavana Polygard-versiona. Paremman suorituskyvyn Polygard-versiossa käytetyn polykarbonaatin ansiosta lasimassa saadaan vähentymään jopa puoleen, jolloin lasista tulee kevyempi, ohuempi ja kirkkaampi.

Vitrea Oy toimittaa murronsuojalaseja luokissa P 6 B - P 8 B normin EN 356 (A ja B) mukaisesti, luodinsuojalaseja luokissa BR 1 - BR 7 ja SG1 - SG2 normin EN 1063 mukaisesti ja räjähdyksensuojalaseja luokissa ER 1 - ER 4 normin EN 13541 mukaisesti. Lisäksi saatavana on myös murron- ja luodinsuojayhdistelmälaseja. Valmistajana Vetrotech Saint-Gobain.
 

*Climaplus (2K-eristyslasi) ja Climatop (3K-eristyslasi)