Liukuovet

Lasiliukuovi on keveä ja tyylikäs välioviratkaisu, jolla voidaan jakaa tai yhdistää tiloja. Saranoituun sisäoveen verrattuna liukuovet säästävät huomattavasti lattiapinta-alaa, joten ne sopivat erinomaisesti pienemmänkin asunnon välioviksi.


Pysähtyy pehmeästi – Liukuovien vaimennusjärjestelmä hidastaa sulkeutuvan lasioven vauhtia tehokkaasti, jolloin ovi menee kiinni pehmeästi ja hiljaa. Vaimennin suojelee lasiovea ja sen osia rikkoutumasta ja tekee oven käytöstä myös turvallisempaa.


Sulkeutuu itsestään – Kun vaimennusjärjestelmä on ensin hidastanut liukuoven liikettä, takaa itsesulkeutuva mekanismi oven sulkeutumisen myös kiireessä. Suljettu ovi myös pysyy kiinni, eikä avaudu itsestään.


Toimintavarma ja kestävä – Laadukas ja edistyksellinen suunnittelu varmistaa järjestelmän pitkän käyttöiän ja tarjoaa huomattavia etuja verrattuna muihin liukuovijärjestelmiin.

 
● Jos ovi suljetaan liian kovaa, oveen jää liikettä. Normaalisti tällainen tilanne voi hajottaa lasin tai tärkeitä osia. Vitrean lasiliukuovijärjestelmä on kuitenkin suojattu tällaista ylikuormitusta vastaan.

 
● Järjestelmä mahdollistaa myös lasioven sovittamisen suoraksi huolimatta rakenteista, jotka eivät ole täysin suorat.


Helposti asennettava – Liukuovi on helposti asennettava ja laseja on vaivatonta käsitellä asennettaessa.


● Liukuoviin asennetaan ripustuskiinnikkeet, joiden ansiosta lasi voidaan helposti nostaa paikoilleen edestäpäin. Painavaa lasiovea ei tarvitse turhaan kannatella ja kiinnittää kiskojärjestelmään


● Liukuovi on nopea ja turvallinen asentaa paikalleen, koska asennuskomponentit ovat selkeitä ja niitä on vähän


Säädettävä ja helppokäyttöinen


● Liukuoven mekanismia voidaan myös säätää jälkeenpäin.


● Liukuovet ovat saatavilla pyöreillä moderneilla sormivetimillä, jotka asennetaan lasiin täysin ilman poraamista.