VITREA Aqualine

Tyylikäs ja korkealaatuinen Vitrea Aqualine suihkutilaratkaisu sopii vaativimpiinkin kohteisiin. Innovatiivisen lasisen liukuovijärjestelmänsä ansiosta voi Aqualine ratkaisut asentaa pieniinkin tiloihin. Lasina Aqualinessa käytetään 8 mm kirkasta, optiwhite lasia. Liukuovien laadukas, lasin molemmille puolille tuleva vaimennus- ja kiinnitysjärjestelmä takaa testatusti pitkän käyttöiän tuotteelle. Tästä huolimatta järjestelmän profiilit ovat erittäin ohuet ja tyylikkäät. Tukevien seinäkiinnikkeiden sekä vahvistettujen profiiliensa ansiosta, Aqualine malliston tuotteita ei tarvitse erikseen kiinnittää kattoon. Aqualine on helppo asentaa ja se voidaan asentaa erittäin monipuolisesti erilaisiin tiloihin kuten nurkkauksiin, syvennyksiin sekä suoriin pintoihin. Lisäksi, Aqualine on mahdollista asentaa ayhdellä tai kahdella liukuovella.


Pehmeä ja tiivis sulkeutuminen – Lasiset liukuovet sulkeutuvat erittäin pehmeästi ja hiljaisesti, liukuoviin asennettavan vaimennus- ja kiinnitysjärjestelmänsä ansiosta. Järjestelmän avulla ovet pysyvät myös tiivisti kiinni ja estävät veden pääsyn ulos suihkutiloista.


Ovien kevyt liikkuminen – Aqualine lasiset liukuovet liikkuvat kevyesti ja kiinnitysmekanismit valitaan ovien painon mukaan, jotta ovet ovat aina kevyesti avattavissa.


Kompakti ratkaisu – Aqualine tuotteissa käytettävä profiili on vain 50 mm korkea ja 57 mm syvä. Tukevien seinäkiinnikkeiden sekä vahvistettujen profiilien ansiosta, Aqualinea ei tarvitse erikseen kiinnittää kattoon. Järjestelmä on lisäksi suunniteltu siten että profiiliin ei kohdistu vääntöä, minkä ansiosta profiili pysyy täysin suorana eikä pääse taipumaan.


Helppo puhdistaa – Koska Aqualine järjestelmässä ei ole karmeja tai saranoita, on se helppo pitää puhtaana tavallisella kumilastalla ja näin säilyttää tuotteen tyylikäs ulkonäkö.


Laadukkaat ja vedenkestävät materiaalit takaavat sen, että Aqualine säilyttää toimivuutensa sekä ulkonäkönsä pitkään. Aqualine järjestelmän on testattu kestävän yli 40 000 avausta ja kiinnitystä, joten ratkaisu on erittäin pitkäikäinen.


Helposti asennettava – Ohuen profiilin sisään jäävä monilohkoinen seinäkiinnike sekä liukuovien laadukas rullausjärjestelmä, mahdollistavat suuren määrän erilaisia säätömahdollisuuksia. Järjestelmällä voidaankin sovittaa lasit suoriksi myös sellaisissa rakenteissa, jotka eivät ole täysin suoria. Tämä mahdollistaa Aqualine järjestelmän asennuksen moniin erilaisiin tiloihin.


Moduuliasennus -  Aqualine järjestelmä koostuu muutamasta komponentista ja sitä voidaan muokata erittäin monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin. Aqualine voidaan asentaa syvennykseen, nurkkaan tai suoralle seinälle. Aqualine järjestelmä voidaan asentaa sekä yhdellä että kahdella ovella ja järjestelmässä käytetyt lasit voidaan leikata juuri asiakkaan haluamiin mittoihin.